Over ons

In de komende periode zal de website zich vullen met meer nuttige informatie.

Het is onze missie om starters in financiële beleggingen aan de hand te nemen:

  • Met toegankelijke informatie voor iedereen
  • Zodat zij zelfstandig kunnen opereren
  • Om zelf de juiste keuzes kunnen maken op de digitale financiële markt

Wie zijn duppies.nl

Duppies.nl bestaat uit een team van SEO & informatiespecialisten, gefocust op toegankelijkheid. Wij beoordelen bijvoorbeeld de broker op:

  • Betrouwbaarheid
  • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
  • De snelste website
  • Toegankelijkheid zoals tekst contrast
  • Een goede klantenservice
  • Een goede App voor Android en Iphone

Wij testen de brokers aan de hand van gebruikersprofielen en vragen de informatie op die nodig is.

Waarom duppies.nl

Wij besloten na lang twijfelen om eens iets met ons spaargeld te gaan doen. Bitcoins, aandelen, Forex, zoveel mogelijkheden waar moet je beginnen? Wij besloten om te beginnen met het kopen van een digitale munt. Uiteindelijk bleek dit niet zo makkelijk. De munt die we voor ogen hadden was geen grote bekende munt. Hij was niet zomaar te bemachtigen en ergens te koop. Het was zo ingewikkeld en was er zo weinig goede Nederlandse informatie te vinden dat het ons langer dan een week kostte om de munt te kopen en te beveiligen buiten ons gewone werk om. Ons gevoel dat de munt zou stijgen was juist, hij was inmiddels tien keer zoveel waard geworden, we kregen alleen maar meer haast. Toen ik de munt eenmaal had was die inmiddels dus tien keer zoveel waard. De munt was echter, bleek later, op zijn piek. Inmiddels is mijn destijds geïnvesteerde 100% nog maar 20% waard. Had ik deze munt echter direct kunnen kopen op dat eerste moment, dan had mijn investering ten tijde van schrijven 250% geweest en op de piek zelfs 1000%. En dat bracht ons op het idee om een website met uitgebreide, toegankelijke informatie te maken om andere te helpen. Ook voor bijvoorbeeld slechtzienden en digibeten. Zodat jij meteen in actie kan komen en de juiste keuzes kan maken als jij die kans ziet.

Toegankelijke informatie voor iedereen

Bij toegankelijkheid denkt men vaak direct aan een rolstoelingang. Toegankelijke digitale informatie gaat echter verder dan dat maar is wel vergelijkbaar. Iedereen heeft het recht op digitale informatie. Zaken als een slechte internet verbinding, het gekozen apparaat waar de informatie op te zien is of het uitschakelen van javascript in de browser zijn allemaal zaken om rekening mee te houden. Bij Duppies.nl streven wij ernaar alle informatie voor iedereen toegankelijk te maken. Vanuit onze kennis van bijvoorbeeld UX, SEO en semantiek van HTML in webdesign, proberen wij al onze gebruikers een optimale ervaring te geven. In de praktijk zal dat nooit 100% mogelijk zijn maar we doen ons best. Heeft u aangaande onze toegankelijkheid vragen of opmerkingen, neem dan contact op.

Voor starters en beginners

Wij richten ons vooral op de doelgroep die net als ons destijds willen beginnen maar niet zo goed weten hoe. Starten met Crypto, aandelen of een ander tak op de financiële markt kan overweldigend zijn. Door uitgebreide handleidingen en een eerlijke mening nemen we u graag mee tijdens het openen van een account. Ook alle stappen die hierbij horen zoals een ID uploaden gaan we u mee helpen. Op die manier kunt u zelf de juiste keuze maken waar u, uw geld in investeert.

Hoe verdient Duppies.nl zijn geld

Wij verdienen ons inkomen door de linken in de tekst die u door de gehele website vind. Hiervoor krijgen wij soms een commissie als wij een een klant doorverwijzen via een van deze linken. Op die manier helpen wij elkaar, wij helpen u met onafhankelijke informatie, de derde partij beloont ons met een vergoeding. Wij geven uitsluitend onafhankelijke informatie en beoordelingen. Heeft u als partner of lezer iets gezien wat onjuist is, laat het ons dan gerust weten. Neem hiervoor contact op.

Juridische documenten